Foto: IMAGO
Serie A

Last dance? Juventus vil fyre Allegri, hvis ...

Det er ved at være sidste chance for Massimiliano Allegri i Juventus, der angiveligt kan blive fyret allerede efter næste kamp, hvis ikke "Den Gamle Dame" får et godt resultat.

Massimiliano Allegris fremtid som cheftræner i Juventus hænger i en meget tynd tråd.

"Den Gamle Dame" står uden sejre i klubbens seneste fire kampe, og befinder sig på tredjepladsen med hele tyve point bag førerholdet fra Inter, der ligner et godt bud på en italiensk mester.

I næste runde kan Allegri og co. sågar blive overhalet af denne sæsons helt store overraskelse fra Bologna, der kan sparke Juventus ned på en fjerdeplads. 

Det er langt under de forventninger, der er til en klub på Juventus' størrelse, og det har fået flere italienske medier til at stille spørgsmålstegn ved cheftrænerens fremtid. 

Ifølge Tuttosport overvejer Juventus allerede at fyre træneren efter næste runde, hvis det heller ikke lykkes at vinde på hjemmebane mod Fiorentina. 

Alligevel er chancerne for sølvtøj ikke helt forduftet i denne sæson for Juventus. I pokalturneringen er de nemlig med helt fremme ved semifinalerne, hvor de allerede i aften klokken 21 kan tage første stik af i alt to semifinale-opgør mod Lazio. 

Sidste sæson var da heller ikke nogen udpræget succes for Allegri, der måtte tage til takke med en noget skuffende syvendeplads i Serie A. Massimiliano Allegris kontrakt med Juventus udløber til sommeren 2025, men samarbejdet kan altså risikere at ophøre før tid, hvis ikke der snart kommer andre boller på suppen.