• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Morten Jørgensen

Medie: AC Milan forlænger med spansk profil til 2022

Suso kan se frem til at få en kontraktforlængelse med AC Milan.

Af Morten Jørgensen

AC Milan har i løbet af dette transfervindue brugt 1,7 milliarder kroner på nye spillere, og det betyder helt naturligt, at en række af spillerne fra startopstillingen i sidste sæson er kommet i overskud. Men én af de spillere, som har beholdt sin plads på holdet, er spanske Suso.

Den tidligere Liverpool-spiller har gjort det fremragende for italienerne i det seneste lange stykke tid, og han kan nu se frem til at blive belønnet for sine præstationer.

Calcionews24.com vil Milan give den kreative spanier en ny kontrakt, der løber frem til 2022. Han kan ifølge mediet samtidig se frem til en årsløn på over 22 millioner kroner. Han nuværende kontrakt udløber i 2019.

Den 23-årige spanier, som for nylig er blevet indkaldt til landsholdet, er i løbet af sommeren blevet sat i forbindelse med Napoli og Roma, men han gjorde det flere gange klart, at han ønskede at blive i AC Milan.

Superliga

LIVE: Gevaldige chancer i Parken

Med en sejr i Telia Parken kan FC Midtjylland gå hele syv point foran FC København i Superligaen. Lykkes det? Følg me...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...