Serie A

OFFICIELT: Zaccheroni ny Juventus-træner

Juventus har ansat Alberto Zaccheroni som ny cheftræner, og italieneren overtager roret allerede i eftermiddag.

Nu skulle den være god nok. Ciro Ferrara er færdig som træner i Juventus og aftræder i dag. Afløseren hedder Alberto Zaccheroni og vil overtage roret indtil sommer.

Sky Sports Italia og næsten resten af det italienske medielandskab har i løbet af dagen fortalt, at Zaccheroni i morges mødtes med Juventus-direktørerne Roberto Bettega og Alessio Secco samt klubpræsident Jean-Claude Blanc og en flok advokater for at skrive kontrakten under.

En officiel pressemeddelse er netop blevet udsendt på Juventus' officielle hjemmeside, så Alberto Zaccheroni overtager træningen allerede i dag klokken 15.00. Efterfølgende vil han så blive præsenteret på et pressemøde.

Alberto Zaccheroni er ingen fremmed mand for italiensk topfodbold, da han tidligere har stået i spidsen for både Milan, Inter, Lazio og Udinese. Han vandt blandt andet scudetto'en med Milan i 1998/99.

56-årige Zaccheronis kontrakt løber formentlig kun frem til sommeren, hvor Juventus så vil iværksatte den store plan om at tilknytte Liverpool-træner Rafa Benitez permanent.

Ciro Ferrara forventes ikke at møde op på Juventus' træningsanlæg i Vinovo i dag.