Serie A

Udinese følger Christian Poulsen

Christian Poulsen kan følge i fodsporene på Thomas Helveg og Martin Jørgensen i Udinese. Ifølge Liverpool Echo følger den italienske klub den danske landsholdsanfører tæt.

Christian Poulsen og Liverpool er måske ikke det perfekte match, man håbede på, da den danske landsholdsanfører i sommer skrev under med den store Merseyside-klub. Netop nu er Poulsen et stykke fra en startplads på Kenny Dalglishs mandskab, og det er derfor naturligt at spekulationerne omkring midtbanespillerens fremtid igen begynder at pible frem. Og det gør de.

Nu skriver Liverpool Echo at italienske Udinese, der tidligere har haft Thomas Helveg og Martin Jørgensen i truppen, holder øje med Christian Poulsen. Udinese ser øjensyneligt Christian Poulsen som den oplagte afløser for schweiziske Gökhan Inler, der sættes i forbindelse med et skifte til Napoli.

Læs også: Christian Poulsen bliver i Liverpool

Den italienske klub skulle være parat til at betale i omegnen af 25 millioner kroner for Christian Poulsen, der dog i skrivende stund ikke ønsker at forlade Liverpool . Danskeren kostede "The Reds" 40 millioner, da han i sommer blev hentet i Juventus.