Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Skandinavien

Tidligere Brøndby-spiller er gået trænervejen: Har fået tilbud fra flere klubber

Marcus Lantz har forladt jobbet som cheftræner for kvindeholdet. Han har dog allerede fået henvendelser fra nye klubber, udelukkende herrehold.

Som spiller nåede Marcus Lantz vidt omkring. Han var i Helsingborg, Torino, Hansa Rostock, Brøndby IF og hjemme i Helsingborg og Landskrona. Han nåede desuden seks landskampe. Helt så alsidigt et træner-cv har han ikke endnu.

Lantz har været U21-træner og cheftræner i Örgryte, og de to seneste sæsoner var han træner for Kopparbergs/Göteborg FC i den bedste række for kvinder i Sverige. Det job har han dog forladt, og nu leder han efter et nyt.

Læs også:Avis: Hærværk begået på FC Københavns træningsanlæg

Og interessen er der, fortæller han i et interview med Fotbollskanalen.

- Jeg ved ikke, hvad der ske. Jeg har fået nogle forespørgsmål fra lidt forskellige klubber, også forespørgsler som cheftræner. Men jeg er mest interesseret i at have et projekt, i at komme ind i noget interessant, siger Marcus Lantz.

Læs også:Brøndby-træner vil se nærmere på spændende U19-spiller

- Jeg er åben for alt, men jeg skal føles, at det skal føles, som om det er sjovt at tage fat på.

Han tilføjer, at det udelukkende har været herreklubber, og at de niveauet "måske er endnu højere" end Superettan, altså andetbedste række i Sverige, hvor han trænede Örgryte indtil 2017.

Den nu 44-årige Marcus Lantz tilbragte to sæsoner i Brøndby IF i midten af 00'erne. Han stoppede karrieren i 2012 og blev derefter ansat i Örgryte.

Læs også:Halvvejs i Superligaen: FC Midtjylland på vej mod historisk pointsnit

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - november

Læs også:Superligaens bedste: To Brøndby-spillere gør Lucas Andersen selskab