• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kenneth Jensen

Tidligere FCK-bomber siger op og bliver bilsælger

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Nordmand med fortid i FC København siger farvel til Rosenborg, hvor han ikke følte, han kunne påvirke tingene nok.

Af Kenneth Jensen

Han har en fortid på det norske landshold og i FC København, og siden stoppet i 2008 har Harald Brattbakk blandt andet arbejdet som pilot.

Siden 2019 har han også arbejdet i en mindre stilling på Rosenborgs akademi, hvor han har stået for arbejdet med angriberne.

Men nu siger den 50-årige nordmand op i den stilling, der ellers var vokset til en halvtidsstilling. Det oplyser han til Adressaavisen.

- Jeg har ikke følt, at jeg kunne påvirke tingene nok. En halvtidsstilling blevet lidt for halvt for mig. Som min position var, følte jeg ikke, at jeg fik nok ud af mit potentiale som fodboldtræner, siger han.

Normalt skulle han hellige sig til jobbet som pilot, men grundet coronakrisen er han permitteret og går dermed ikke på arbejde.

I stedet for arbejdet i luften, helliger han sig de kommende måneder til arbejdet med transport på jorden. Han fortæller til det norske medie, at han nu arbejder med bilsalg. Han er startet som leder for salgsafdelingen hos et stort bilhus i Norge.

Selv om trænerambitionerne er skrinlagt for en stund, er døren på klem, hvis der en dag i fremtiden kommer en anden mulighed.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus