Foto: Screenshot
Superliga

AaB sender medarbejdere hjem: Bruger regeringens trepartsordning

AaB har sendt langt størstedelen af klubbens ansatte hjem. Superliga-klubben får støtte fra regeringens trepartsordning.

Ansatte i Superliga-klubben AaB har hidtil arbejdet hjemmefra, som det har været anbefalet fra myndighederne, men nu skal de ikke længere arbejde på hjemmekontoret.

AaB oplyser, at de ansatte er sendt hjem med fuld løn, og det sker med hjælp fra regeringens trepartsordning, der også sikrer, at medarbejderne har et job at vende tilbage til, når corona-krisen er overstået.

Ordningen gælder ikke spillertruppen, men omfatter størstedelen af trænerstaben omkring både Superliga-truppen og AaB Talent. Ligeledes gælder ordningen langt hovedparten af de administrative medarbejdere.

Læs også:Hjælper udenlandske holdkammerater med corona-info: Forstår ikke alt

De aktuelle omstændigheder i Danmark har medført, at der lige nu ikke er opgaver at varetage for mange af de ansatte.

- Vi er opmærksomme på, at alle i øjeblikket er ramt af situationen, og vi har taget dette skridt for at sikre, at vi også kan tilbyde job til alle, når tilstanden om forhåbentlig ikke så mange uger begynder at nærme sig et normalt leje, siger administrerende direktør Thomas Bælum og fortsætter:

- Vores medarbejdere og deres familiers helbred er altafgørende for os, og med beslutningen stiller vi nu også en jobsikkerhed, og vi ser frem til igen at have alle vores dygtige folk tilbage i deres vante funktioner.

Læs også:Abildgaard: Niveauet er helt sikkert højere i Rusland

- Det er vigtigt at understrege, at vi i AaB mærker stor opbakning, men endnu mere vigtigt er det, at vi alle i denne vanskelige tid støtter op om de retningslinjer, der bliver udstukket fra regeringen og den enorme indsats og opgave, som alle i det danske sundhedsvæsen står overfor, slutter Thomas Bælum. 

Superligaen er blevet udsat på ubestemt tid. 

Læs også:AaB udskyder generalforsamling: En senere dato kan ikke komme på tale

Læs også:Maxsø om coronapause: Absolut ikke en ferie

Læs også:Hobro-chef foreslår: Nul nedrykkere og én oprykker