Superliga

Agent: Risgård-afgørelse tæt på

Kasper Risgård får noget at tænke over i weekenden. Han har et par muligheder, og en afgørelse på hans fremtid ventes i starten af næste uge.

Midtbanespilleren Kasper Risgård blev i går løst fra sin kontrakt med græske Panionios, og som han selv udtrykte det i går, så er han på klubjagt, uden han havde lyst til at definere, hvilke jagtmarker han sammen med agenten John Sivebæk jager på.

Sivebæk er heller ikke særlig meddelsom omkring, hvilken klub i hvilket land 28-årige Risgård lander i. Men der er forskellige muligheder.

- Vi er fuld gang med at finde en ny klub til Kasper, og der er et par muligheder. Jeg kan ikke komme ind på de nærmere detaljer omkring det, men jeg kan dog godt sige, at det ikke bliver AaB, siger John Sivebæk til tipsbladet.dk med henvisning til, at sportsdirektør Lynge Jakobsen i går afviste, at han ville signe den tidligere AaB'er.

Kasper Risgård har forskellige ting, han skal overveje henover weekenden, inden en afklaring formentlig vil komme i starten af næste uge.

- Der er nogle ting, som Kasper skal have tænkt over. Det skal vendes og drejes, og der er selvfølgelig  flere ting, der skal hænge sammen. Vi forventer, at der er en afklaring mandag eller tirsdag, siger Sivebæk.

Danskeren forlod Panionios udenfor det danske transfervindues åbningstid, og skal han til en dansk klub, kræver det en tilladelse fra FIFA til at lave et midlertidigt spillercertifikat, mens striden med Panionios om ubetalte lønninger står på. Spillerforeningens direktør Mads Øland forklarede i går, at det formentlig ikke bliver noget problem.