Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Avis: Dansker forlader Heerenveen

Daniel Høegh forlader Heerenveen til sommer ved kontraktudløb, skriver hollandsk avis.

Den tidligere OB-spiller Daniel Høegh forlader Heerenveen til sommer, når hans kontrakt udløber, skriver avisen Omrop Fryslan.

Det samme gælder klubbens målmand Warner Hahn, men det er ikke til at sige, hvornår de to spillere reelt kan forlade den hollandske klub. Aftalerne udløber 30. juni, men som situationen er i øjeblikket, er det uvist, om der spilles fodbold til langt ind i juli og måske august.

Læs også:Barcelona skærer igennem: Tvinger spillerne ned i løn

Den problemstilling italesatte netop Daniel Høegh også tidligere på ugen i et interview med avisen Leeuwarder Courant,

- Intentionen er jo at færdiggøre de europæiske ligaer inden afslutningen af juni, men hvad hvis det ikke er muligt, og vi skal spille ind i juli? Skal jeg så blive? Er jeg tvunget til at forlade klubben, selv om vi ikke er færdige? Jeg ved det ikke. Og det er der ingen, der gør.

Læs også:Superliga-boss: Sæsonen kan fortsætte til juli om nødvendigt

- Hvordan kommer det her til at stille mig i forhold til andre klubber? Jeg ved ikke, hvor jeg skal spille efter sommer. Og man ved heller ikke, hvordan situationen kommer til at se ud, sagde forsvarsspilleren.

Daniel Høegh kom til Heerenveen fra FC Basel i sommeren 2017, og han har været fast mand og sågar anfører i størstedelen af tiden. Forud for denne sæson pådrog 29-årige Høegh sig dog en skade, og han har aldrig fundet en vej tilbage i startopstillingen, hvorfor det kun er blevet til sølle syv minutter på banen i Æresdivisionen.

Heerenveen råder også over danskerne Jens Odgaard, Andreas Skovgaard og Emil Frederiksen. De to sidstnævnte er aktuelt udlejet til henholdsvos Örebro SK og SønderjyskE. 

Læs også:Sådan rammer coronaen Premier League: Aston Villa

Læs også:Dansk bobler: Måske mit held at EM er blevet udsat

Læs også:Zeca er afskåret fra sin familie: Det er meget hårdt