• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Avis: Superliga-klubber bejler til dansk U21-landsholdsspiller

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Flere klubber er interesserede i Silkeborgs talentfulde midtbanespiller Mads Emil Madsen, der er på det danske U21-landshold.

Af Kenneth Jensen

"Vi er Nordsjælland. Kald os lig', hvad du vil. Åh-uh-åhh, der findes ingen klub, ingen klub, der' ligesom dig. Du betyder alt for mig.".

FC Nordsjælland-sangen går til tonerne af Lars Lilholts "Kald det kærlighed", og ikke nok med, at klubben fra Farum synger med på Lilholts toner - det forlyder nu også, at klubben er interesseret i en spiller, der har "Lars Lilholt Band" som sponsor bag på sin trøje.

Silkeborg-spilleren Mads Emil Madsen er et af de få Silkeborg-lyspunkter i denne sæson, hvor midtbanespilleren har leveret gode præstationer. Dermed har han fulgt op på sidste sæson, hvor han var toneangivende i SIF's oprykning.

Læs også:Simon Jakobsen kan få sjælden startplads: Jeg har hungret efter det

Og de præstationer har altså gjort FC Nordsjælland interesseret i midtbanespilleren, der også er U21-landsholdsspiller. Det skriver avisen B.T., der også fortæller, at Aarhus-klubben AGF viser interesse for Mads Emil Madsen.

Det bliver formentlig dyrt, hvis klubberne skal købe spilleren fri af Silkeborg, da han har kontrakt med klubben fra Søhøjlandet frem til 31. december 2022.

Midtbanespilleren blev engang trænet af Lars Lilholt, og Lilholt, der er Silkeborg-fan, var altså hurtig til at få sat et trøjesponsorat med Mads Emil Madsen op.

Læs også:Viceanfører langt fra spilletid i Silkeborg: Ikke udtaget til pokalkamp

- For ni år siden, da han skulle gå fra Gl. Rye IF, hvor jeg var træner for ham, og ind til Silkeborg, var han lidt beklemt ved det. Han følte, at han svigtede holdet. Men så holdt jeg en tale for ham: En dag kommer du på superligaholdet og bliver anfører, og så kommer du på landsholdet. Nu er der i hvert fald noget af det, der er gået i opfyldelse, sagde Lars Lilholt til TV2 Østjylland i forbindelse med SIF's oprykning til Superligaen.

Mads Emil Madsen har spillet alle 12 kampe i denne sæson, og han har stået for fire assists for Silkeborg, der ligger sidst i Superligaen med tre point.

Læs også:To kvalifikationskampe i kalenderen: Her er det danske U21-landshold

Læs også:SIF-midt erstatter skadet angriber på U21-landsholdet

Læs også:Kadrii blev dobbelt målscorer da OB endte sejrstørke mod vage Silkeborg