Foto: Getty Images
Superliga

Bedst og værst: Austin krigede forgæves for Esbjerg

Tipsbladet.dk zoomer ind på Superliga-opgøret mellem Esbjerg fB og FC Midtjylland.

Esbjerg fB - FC Midtjylland 1-2 (0-0)

1-0 Yuri Yakovenko 56’
1-1 Mikael Andersson 67’
1-2 Alexander Scholz 73'

Kampens bedste:

Esbjerg fB: Rodolph Austin

Læs også:Målkonger: Brøndby-bomber er på legende-jagt i Superligaen

Rodolph Austin var ganske enkelt et bæst for Esbjerg. Den aldrende forsvarsspiller gik ind i samtlige dueller med alt, hvad han havde, og han udviste stort mod med flere stærke tacklinger. Det er netop sådan en attitude, som spillerne for et bundhold som Esbjerg skal udvise, og han var vestjydernes klart bedste spiller, selvom han måtte lade sig udskifte efter en time af opgøret.

FC Midtjylland: Mikael Anderson

Mikael Anderson har døjet med maveonde i løbet af ugen og startede på bænken, men han ændrede opgøret, da han blev indskiftet efter en time. Kantspilleren satte FC Midtjylland i gang med en udligning få minutter efter sin indskiftning, og han skabte problemer for Esbjerg-defensiven med sine konstante udfordringer.

Kampens værste:

Læs også:LIVE: Anderson er lige blev indskiftet - og så gør han det til 1-1

Der er store forventninger til brasilianske Evander, men den talentfulde midtbanespiller har bestemt også haft sine udfald. Og sådan et havde han mod Esbjerg. Evander fandt slet ikke rytmen og havde et hav af uskarpe aktioner. Blev fortjent udskiftet efter 61 minutter.

Kampens detalje:

Det er sjældent, at man ser det fra en forsvarsspiller som Rodolph Austin, men den erfarne spiller viste ikke desto mindre, at han bestemt ikke er uden teknik. Austin vendte og drejede med bolden efter 13 minutter og sluttede aktionen af med at lave en lækker tunnel på en FC Midtjylland-spiller.

Det fortjener også at blive nævnt, at Mathias Kristensen senere i halvlegen havde et utroligt forsøg langt fra FC Midtjylland-buret, som Jesper Hansen lige akkurat fik sendt på stolpen.

Læs også:Priske på vej mod permanent trænerjob i FCM: Han står i en stærk position

Læs også:Nyt klubhus og kunstgræsbaner: Kommune investerer millioner i Brøndby IF

Læs også:Esbjerg-anfører: Den gode følelse fra sidste sæson er næsten væk nu