Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Fischer fejlede i FCK's straffesparkssejr

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem FC København og SønderjyskE.

FC København - SønderjyskE 3-0 (1-0)

1-0 Pep Biel (18’)
2-0 Michael Santos (63')
3-0 Pieros Sotiriou (86')

Kampens bedste:

FC København: Sotirios Papagiannopoulos

Læs også:LIVE: Tvivlsomt straffe? Men Pep Biel scorer første FCK-mål

Det var indelunde FC Københavns bedste præstation i sæsonen, men københavnernes defensiv skal have ros for, at man gang på gang fik afværget farlige SønderjyskE-situationer. Gæsterne slog masser af skarpe indlæg og havde masser af spillere med i FCK-feltet, men Victor Nelsson og Sotirios Papagiannopoulos sørgede for, at det ikke blev til mere end optræk til scoringer.

Sotirios Papagionnapoulos var forudseende i sit spil og stærk i duellerne, og stopperen har gjort det godt i fraværet af Andreas Bjelland.

SønderjyskE: Rilwan Hassan

De gæstende sønderjyder leverede en rigtig fin præstation i Parken, og det var højresiden med Alexander Bah og Rilwan Hassan især medvirkende til. Sidstnævnte tager dog titlen som SønderjyskEs bedste. Nigerianeren er lynhurtig og har et godt drev med bolden, og selvom han var tæt på at blive udvist i anden halvleg, gjorde kantspilleren sig fortjent til at blive kåret til udeholdets bedste spiller i kampen.

Læs også:David Nielsen om bemærkelsesværdige stimer: Tilfældigt

Kampens værste:

Der var ikke meget, der lykkedes for Viktor Fischer. I sidste sæson var han en af de bedste spillere i Superligaen, men der har været for mange udsving og dårlige kampe fra kantspillerens side i indeværende sæson. Fischer forsøgte ihærdigt at få tingene til at lykkes, men facit efter opgøret var for mange fejlaktioner og for mange forkerte beslutninger.

Kampens detalje:

Det endte med at løbe ud i sandet, men Marco Rojas skal have point for forsøget. Det kunne have været en af sæsonens bedste oplæg, da den lille midtbanespiller forsøgte at sende en holdkammerat i dybden med en lækker rabona-aflevering, men bolden trillede ud over baglinjen.

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

Læs også:Bendtner afslører: Var på vild druktur få dage før landskampsdebut

Læs også:Zeca: Lige nu handler det bare om at vinde kampene