Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Zeca: Lige nu handler det bare om at vinde kampene

FC København har et presset kampprogram, og selvom anfører Carlos Zeca og holdkammeraterne gerne vil underholde, er de tre point altid det vigtigste

FC København skal forsøge at holde trit med FC Midtjylland, når de i morgen tager imod SønderjyskE på hjemmebane. SønderjyskE kommer en en pokalsejr over Brøndby i bagagen, mens FC København også vandt i pokalturneringen med 4-1 over FC Nordsjælland.

Og netop sejre er ubetinget det vigtigste for FC København i øjeblikket. Til klubbens hjemmeside fortæller anfører Carlos Zeca, at man da gerne vil spille god og flot fodbold - men det er i sidste ende ikke vigtigere end tre point.

Læs også:Vigtig kreatør tilbage for FCK: Her er truppen mod SønderjyskE

- Vi skal ud og have 3 point mere, men vi skal være fokuseret. Det (SønderjyskE, red) har et godt hold, og de har ikke tabt på udebane i ligaen og slog senest Brøndby ud af pokalen. Så vi skal ikke tage noget for givet, og vi skal sørge for at være helt klar fra starten af, således at vi ikke står i samme situation, som mod FC Nordsjælland, siger Zeca og fortsætter:

- Vi har scoret en del mål de sidste to hjemmekampe, men det er ikke altid noget som bare lige sker. Vi vil altid gerne vinde stort og underholde vores fans hjemme, men vi spiller så mange kampe lige nu, at det handler om bare at vinde kampene, og få så mange point som muligt frem mod afslutningen af efteråret.

Læs også:Falk om karantæne-periode: Det har været en speciel oplevelse

Det er kl. 18:00 søndag aften, at det går løs mellem FC København og SønderjyskE i Telia Parken. 

Læs også:Riddersholm beundrer FCK: En mastodont i dansk fodbold

Læs også:Bo Henriksen om manglende straffespark: Vanvittigt

Læs også:Optakt: FC København - SønderjyskE