Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Falk om karantæne-periode: Det har været en speciel oplevelse

Rasmus Falk ser frem til at være en del af FCK-truppen, der søndag tager imod SønderjyskE i 3F Superligaen. Midtbanespilleren har været ude i de seneste to kampe på grund af karantæner.

På søndag kan Rasmus Falk gøre comeback for FC København efter en periode med karantæner. 

Midtbanespilleren har siddet ude i de seneste to Superliga-kampe samt et enkelt pokal-opgør. To røde kort har været årsagen til det, og ifølge Rasmus Falk har det været en meget anderledes periode, end hvad han er vant til. 

Læs også:Optakt: FC København - SønderjyskE

- Det har været en speciel oplevelse, som jeg gerne have været foruden. Det er mine to første røde kort i karrieren, det håber jeg ikke at skulle opleve igen, siger han ifølge fck.dk.

Yderligere fortæller han, at han glæder sig til at komme i kamp igen og spille om point. Han understreger vigtigheden af, at holdet hele tiden bygger på, og samtidig tror han på sejren. 

Læs også:Splittet Falk: Et godt resultat men en ærgerlig følelse

- Det bliver dejligt at spille fodbold igen og spille om point, og være med til at hjælpe holdet. Jeg har trænet noget mere end jeg ville gøre i en normal uge med kampe, så jeg har godt kunne mærke, at der er noget som har manglet. 

- Vi skal ud og jagte 3 point, og sørge for at vi præsterer godt. Det handler om os selv og så sørge for at vi får lagt på hele tiden. Man kan godt se at det er blevet bedre, men der er mere potentiale i det her hold i forhold til spillet. Vi er godt på vej, men der er mere at hente.

Kampen mellem FCK og SønderjyskE fløjtes i gang kl. 18.00 på søndag. 

Læs også:Falk om tiden i FCK: Kun én modstander, hvor vi ikke kunne være med

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - oktober

Læs også:Carlsen: Straffespark og kortfarver