Superliga

Bernburg træner med førsteholdet

Martin Bernburg trænede i går for første gang med Brøndbys førstehold efter knæoperationen i november.

Angriberen Martin Bernburg er med hastige skridt på vej tilbage mod fodboldformen. Indtil i går havde Bernburg ikke trænet med Brøndbys førstehold efter den knæoperation, han gennemgik tilbage i november.

I går var Bernburg imidlertid med ude på græsset sammen med holdkammeraterne, og det er han selvfølgelig ovenud lykkelig over.

- Da jeg vågnede tirsdag, var jeg simpelthen så glad. Det er dejligt at være tilbage sammen med holdet og føle, at man er en del af det hele igen. Det føles rigtigt godt, og jeg har overhovedet ingen smerter eller problemer lige nu. Fysisk er jeg stærk, løbeformen er god - og jeg glæder mig bare til at komme noget mere ud på træningsbanen, da der selvfølgelig skal arbejdes med min fodboldform, siger Martin Bernburg til Brøndbys hjemmeside.

Brøndby vil dog ikke presse Martin Bernburg tilbage i kamp for tidligt. Hans genoptræning får den tid, den skal have, og det forventes ikke, at han er en del af den trup, der tager til Tyrkiet fredag på den afsluttende træningslejr forud for sæsonstarten 6. marts.

LÆS OGSÅ: Bernburg med hemmeligt forårsmål