Superliga

Bischoff: Sindssygt ærgerlig skade

Brøndbys midterforsvar har været hårdt ramt af skader i foråret. Mikkel Bischoff ærgrer sig over sin skade, der hindrer ham i at vise sig frem for nye klubber.

Mikkel Bischoff forlader Brøndby til sommer, når kontrakten mellem de to parter udløber. Men Bischoff kunne meget vel have været på holdkortet her i foråret, hvis han ikke var rendt i en forstrækning i lysken i ugen op til forårspremieren.

Clarence Goodson, Max von Schlebrügge og Remco van der Schaaf har nemlig døjet med skader, og det har ført til, at Brøndby i flere omgange har måttet flytte den mere naturlige back, Anders Randrup, ind i midterforsvaret.

- Det er sindssytg ærgerligt, at jeg er skadet lige nu, men sådan er fodbold nogle gange. Et uheld kommer sjældent alene, åbenbart heller ikke i vores forsvar. Det er også ærgerligt for de andre skadede – og ærgerligt for holdet. Men Stenderup og Randrup har gjort det godt, når de har spillet i midterforsvaret, og det viser bare, at vi er godt garderede, siger Mikkel Bischoff til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Kanstrup: Jeg er færdig i Brøndby

Hvad der skal ske efter sommerferien, gider Mikkel Bischoff ikke spekulere i offentligt. Han kæmper med at blive fri af sin skade og håber på, at han kan nå at komme i betragtning til holdet, inden sæsonen er slut.

- Jeg tager alt det fremtiden stille og roligt her i løbet af foråret og sommeren med min agent. For mig er det først og fremmest vigtigt at komme over min skade, komme i rigtig god form og måske komme ind omkring holdet. Jeg løber nu, og jeg regner med at være klar indenfor en uge eller to. Men OB-kampen tror jeg ikke på, siger Mikkel Bischoff med henvisning til sølvbraget mellem Brøndby og OB i den førstkommende weekend.

Endnu har Brøndby ikke meldt noget ud om, hvad de ønsker at stille op med Mikkel Bischoff. Selv har han bare sagt, at han ikke forventer at blive tilbudt en ny aftale på Vestegnen. I denne uge skal han og sportschef Ole Bjur dog have en snak, men han regner ikke med, at det ændrer på fremtiden.

- Når man ikke rigtig har hørt noget, og der er et par måneder til ens kontrakt løber ud, så tror jeg, det er ret sandsynligt, at man ikke fortsætter i klubben, og det er jeg også indstillet på. Jeg regner ikke med at fortsætte i Brøndby, fastslår han.