Superliga

Bjur: Ingen har budt på Krohn-Dehli

Udlandet trækker i Michael Krohn-Dehli, men indtil videre er den udenlandske interesse ikke blevet så konkret, at Brøndby har fået et bud.

Michael Krohn-Dehli er klar til et nyt udlandseventyr efter tre år i Brøndby. Og udlandet er også klar til ham. Især hollandske klubber flokkes om Brøndbys viceanfører, der har fået en del af sin fodboldopvækst i Ajax og derfor vil passe perfekt ind i de fleste hollandske klubbers systemer.

Men interessen for Krohn-Dehli kommer ikke udelukkende fra Holland. I flere andre europæiske ligaer er Krohn-Dehlis navn også varmt, og på rygteplan har tyske Hamburger SV været meldt interesseret.

LÆS OGSÅ: Brøndby kan miste Krohn-Dehli

Brøndby har kontrakt med 27-årige Michael Krohn-Dehli til sommeren 2013, og indtil videre har klubben ikke fået nogen tilbud på den danske landsholdsspiller.

- Nej, vi har ikke modtaget et bud på Michael Krohn-Dehli. Kommer der ét kigger vi på det, vurderer det og træffer en beslutning. Alle spillere er principielt til salg til den rigtige pris, men alt det her er meget spekulativt, så det er lidt svært at forholde sig til det, siger Brøndbys sportschef Ole Bjur til tipsbladet.dk.

Ole Bjur taler løbende med Brøndbys spillere om ønskerne for fremtiden, og sådan forholder det sig også med Krohn-Dehli. Bjur tager note af Brøndby-topscorerens udlængsel, og der vil blive skelet til dem, når et eventuelt tilbud skal opvejes i pris mod sportslig betydning.

- Selvfølgelig lytter vi også til, hvad spillerne ønsker. Det er aldrig lykken at have en spiller, der ikke vil være i klubben. Der er altid to interesser, og vi er glade, hvis de to kan mødes, siger Bjur.

I vinter var Brøndby tæt på at lande en aftale med en spiller, der kunne være en erstatning for Krohn-Dehli. FC Midtjyllands Mikkel Thygesen blev igen og igen sat i forbindelse med Brøndby. Spørgsmålet er, om vinterflirten med Thygesen er blevet genoplivet?

- Mikkel er da en dygtig og spændende spilller, men ellers har jeg ingen kommentarer til den slags, siger Bjur.

LÆS OGSÅ: - For meget spekulation om Thygesen