Superliga

Brian Steen er sikker på oprykning

Efter et suverænt forår er AGF nu så langt foran konkurrenterne, at sportchef Brian Steen Nielsen mener at oprykningen er i hus, selvom der stadigvæk resterer syv kampe af sæsonen.  

AGF har været usædvanligt stabile i denne sæson. 18 ud af 23 kampe er blevet vundet, og man har på nuværende tidspunkt hele 14 point ned til Vejle på 3-pladsen. På torsdag møder Århusianerne Hvidovre på udebane, og hvis den kamp vindes er man kun 2 point fra at være sikker på oprykning til superligaen. Det er et scenarie, de kan lide i Aarhus.

- Jeg er ikke bange for at sige, at oprykningen kun er et spørgsmål om tid - oprykningen er i hus, siger Brian Steen Nielsen, der tror at festen kan begynde på søndag, hvor AGF tager imod Skive på Aarhus Stadion.

- Jeg er overbevist om at oprykningen kommer på søndag. Det kunne være en fin dag at gøre det på for alle undtagen mig selv. Jeg har konfirmation den dag, så jeg har sagt til alle de andre, at det er en mærkelig dag at gøre det på, men så må de glæde sig over det, når jeg ikke er på stadion, siger Brian Steen Nielsen således til Sporten.dk.