Superliga

Clausen: Mendy passer ind i puslespillet

Henrik Clausen glæder sig over tilgangen af Bernard Mendy, der først lige skal i form, inden han kan komme til at spille en rolle hos OB.

OB har proklameret, at de vil ud og signe spillere på de transferfries marked, og det levede de op til i dag, da de præsenterede den 29-årige franskmand Bernard Mendy i trøje nummer 22.

LÆS OGSÅ: Officielt: OB henter Mendy

Mendy kan få debut allerede i eftermiddag, når OB møder FC Vestsjælland, men kommer han på banen, så bliver det kun til en kort optræden. Træner Henrik Clausen vil gerne lige træne lidt med ham først.

- Han tager nok med os i bussen, men hvis han kommer til at spille, bliver det nok ikke meget. Jeg vil gerne lige træne lidt med ham, inden vi kaster ham rigtig ind i kamp. Først og fremmest skal vi have ham i ordentlig form, og så må vi se, hvor han står. Hvis vi spillede Superliga-kamp i morgen, så ville vi nok ikke bruge ham, men hvordan situationen ser ud, når turneringen starter om fire uger er ikke til at sige, siger Clausen til tipsbladet.dk.

OB har i Mendy fået en spiller, der kan spille både højre back og højre midtbane, og han kan dermed betragtes som en decideret afløser for Thomas Helveg, der i vinterpausen stoppede karrieren og i stedet blev assistent for Henrik Clausen.

- Jeg har fået en masse oplysninger om ham, der peger i den rigtige retning. Han passer fint ind i det puslespil, vi lægger i øjeblikket, og han kan dække pladserne i højre side, hvor vi jo har mistet Thomas Helveg. Først og fremmest har han niveauet, og så gælder det om nu at få ham i form og lære ham vores måde at spille fodbold på, siger Clausen videre uden at ville definere, hvilken plads han ser i første omgang ser Mendy bejle til.

OB har ud over Mendy også hentet målmændene Mads Toppel og Stefan Wessels, ligesom unge Oliver Larsen er rykket op i førsteholdstruppen.