Superliga

Curth: Nu må heldet vende

Jeppe Curth scorede AaB's enlige mål lørdag mod Silkeborg, der fik udlignet til sidst på et tvivlsomt straffespark. AaB'eren ærgrer sig fortsat over dommerens beslutning, men ser nu frem mod FC København, der kommer på besøg lørdag.

AaB fik en skodstart på forårssæsonen, hvis man ser på resultaterne i hvert fald. Selv spillede de uafgjort 1-1 hjemme mod Silkeborg, mens både SønderjyskE og Randers fik tre point, og Lyngby fik et enkelt på Brøndby Stadion.

Målscoreren i AaB's 1-1 kamp mod Silkeborg ærgrer sig fortsat over, at dommer Jakob Kehlet dømte straffespark til Silkeborg i slutminutterne af kampen i lørdags, men Jeppe Curth nægter at male fanden på nedrykningsvæggen, selv om der nu er fem point op til FC Nordsjælland og Randers på den rigtige side af nedrykningsstregen.

- Dommeren har talt, og vi kan ikke gøre mere ved det. Og vi er også ved at være vant til det, for jeg synes, vi har haft rigelig med uheld i denne sæson, og det må da snart vænne. Men helt ærligt, så tænker vi ikke på tabellen. Hver mandag vil vi blive konkfronteret med stillingen af jer journalister, men vi tænker ikke længere end til næste kamp, siger Jeppe Curth til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Derfor rykker AaB og EfB ned

I den næste kamp venter så mestrene fra FC København, der lagde fra land med et nederlag på 2-0 i Herning. Det første Superliga-nederlag i sæsonen, men det andet 0-2 nederlag i træk efter Champions League-skuffelsen i Parken i februar.

Jeppe Curth mener dog ikke, at FC Københavns "stime" af nederlag har nogen speciel indflydelse på kampen lørdag.

- Jeg vil tro, at FC Københavns spillere altid er sultne, og det vil de også være på lørdag. Så jeg tror ikke, at nederlaget til FCM får nogen betydning for deres attitude i kampen mod os. Vi skal ikke gøre så meget andet, end det vi gjorde i den første time mod Silkeborg lørdag, hvor vi viser det drive og den energi, der skal til for at vinde kampe i Superligaen, siger Curth.

26-årige Curth spillede mod Silkeborg ved siden af lejesvenden Morten "Duncan" Rasmussen, og Jeppe Curth mener, at de to indgik fint i det samarbejde, der skal give AaB målene i et højspændt forår.

- Jeg er glad for, at jeg nu igen har en stor fyr liggende ved siden af mig, og jeg synes, at vi har et godt samarbejde mod Silkeborg. Han er god til at modtage bolden i luften, og jeg kan så løbe rundt om ham, og det passer mig rigtig godt, og jeg synes faktisk også, vi finder hinanden godt, siger han.