Video : Tipsbladet
Superliga

Da Silva: Hvis jeg scorer mod Brøndby, jubler jeg begrænset

Patrick da Silva slog igennem som professionel i Brøndby IF, og han har stadig bekendte i klubben, så hvis han skulle score mod de blågule søndag, jubler han afdæmpet.

Superliga-fans lærte Patrick da Silva at kende som ihærdig og fodrap back i Brøndby IF, hvor han slog igennem som professionel. Fordi han kom op gennem rækkerne i klubben, har den en særlig plads i da Silvas bevidsthed.

Søndag aften står han og Lyngby Boldklub så over for Brøndby i Superligaen. Lyngby ligger stadig i bunden af tabellen, så alle mål og sejre er vigtige, men hvis da Silva scorer, fejrer han det ikke på vanlig vis.

Læs også:Optakt: Lyngby BK - Brøndby IF

- Det bliver rigtig fedt at møde Brøndby igen. Det er en af de kampe, man glæder sig til. Jeg scorer selvfølgelig, hvis muligheden opstår, men jeg ville nok juble begrænset, hvis det var. Jeg kender stadig nogle derude, og det var den klub, der startede min karriere. Jeg har alt ære og respekt for Brøndby, siger Patrick da Silva til 3point.dk.

Mens backen nåede 52 kampe for Brøndby, er det kun tredje gang i karrieren, han står over for klubben. De to første var med FC Nordsjælland, som resulterede i henholdsvis en 3-2-sejr og et 4-2-nederlag.

Læs også:Lyngby-back jubler efter første Superliga-mål: Det er helt vanvittigt

24-årige Patrick da Silva kom til Lyngby forud for denne sæson og er gået direkte ind på oprykkerholdet. Han har spillet samtlige Superliga-kampe fra start og de fleste af dem fuld tid.

Lyngby kan med en sejr lægge sig op på siden af Brøndby på sjettepladsen. Det kræver dog, at holdet også overhaler SønderjyskE, FC Nordsjælland og AaB, hvis det skal helt derop.

Da Silvas gensyn med sin gamle klub sparkes i gang søndag klokken 18.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Hvem bliver vindere og tabere i TV-lotteriet?

Læs også:Brøndby-talent: Føler, at jeg er kommet tættere på startopstillingen

Læs også:Brøndby-målmand: Jeg arbejder på at vise mere skørhed