Video : Tipsbladet
Superliga

Daramy giver kritisk Solbakken ret: Jeg skal blive bedre til at afslutte

Ståle Solbakken er ikke bleg for at give Mohamed Daramy kritik, men FC København-spilleren har ikke noget imod det. For Solbakken har ret, peger Daramy på.

Den bare 18-årige FC København-spiller Momamed Daramy er startet inde i begge FC Københavns træningskampe op til genstarten af Superligaen, og den danske angriber kan meget vel stå foran et stort gennembrud.

I hvert fald får han chancer af sin cheftræner, Ståle Solbakken, der blandt andet er uden Dame N'Doye, Viktor Fischer og Jonas Wind, når man mandag gæster Lyngby. Og det kan måske bane vejen for Daramy.

Både mod OB og mod SønderjyskE kom Mohamed Daramy på tavlen, men angriberen lover, at det ikke bliver en sovepude. Han har nemlig fortsat meget at arbejde med.

Til Tipsbladet fortæller manager Ståle Solbakken, at han ikke helt ved, hvilken position Daramy er bedst på, og så gør han det meget klart, at den 18-årige skal blive meget bedre til at afslutte.

Læs også:Efter svær start: Pep Biel har fundet sig til rette i Danmark

Den første del er Daramy uenig i.

- Jeg føler nok, jeg er bedst som angriber. Det er der, jeg føler, jeg bedst får vist mig frem. Jeg har altid spillet angriber, og kant har været noget nyt for mig, selv om jeg har spillet det okay, siger Mohamed Daramy Tipsbladet.

Til gengæld er han enig i med sin træner i, at han skal forbedre sin sparketeknik.

- Det er noget, jeg træner på hver dag; at blive en bedre afslutter. Nu hvor jeg kommer til ret mange chancer i en kamp, siger Daramy, der har det okay med kritikken fra sin træner.

Læs også:Optakt: Lyngby Boldklub - FC København

- Han har jo ret i det. Jeg kan også godt selv se det, og vi snakker om tingene. At han er lidt efter mig, det er, hvad det er. Jeg tager det bare, som det kommer.

Mohamed Daramy kæmper med Mikkel Kaufmann og Michael Santos om de to pladser i front, når FC København mandag gæster Lyngby. De forsvarende danske mestre ligger 12 point efter FC Midtjylland i Superligaen.

Du kan læse hele artiklen, hvor både Ståle Solbakken og Mohamed Daramy taler om den danske offensivspillers potentiale og udvikling. Du finder Tipsbladet som indstik i Ekstra Bladet hver fredag. 

Læs også:46 Superliga-sommersalg: Kæmpe profiler på affyringsrampen

Læs også:Solbakken godkender generalprøve: Det var vigtigt at se fremskridt

Læs også:Ny operation venter Jonas Wind: Slipper med kort pause