Superliga

Duncan: Fuldt fortjent sejr

Aab’s 2-0 sejr over FC Midtjylland kunne ifølge Aab’s lejesvend ikke have været mere fortjent.

Aab vandt lørdag eftermiddag med 2-0 over FC Midtjylland. Igennem alle halvfems minutter lignede nordjyderne det bedste mandskab og holdets målfarlige angriber var da også godt tilfreds efter kampen.

- Vi kontrollerer kampen hele vejen igennem, og det er os, der skaber chancerne igennem hele kampen, så alt i al synes jeg at vi spiller en rigtig god kamp og vinder fuldt fortjent, fortæller Morten Duncan Rasmussen til TV2 Sport.

- Vi har været inde i en god stime og vi har ikke tabt i fem kampe, så selvfølgelig har vi fået oparbejdet noget selvtillid, hvad jeg også syntes vi viser i dag og jeg synes også vi viser, at vi er et hold med mange gode spillere.

Med sit 2-0-mål på straffespark i anden halvleg var Morten Duncan med til at sende Aab over stregen, men Celtic-lejesvenden nægter at gå hjem og lade sig opmuntre af tabellen.

- Jeg vil ikke gå hjem og kigge på tabellen. Nu må vi se, der er kampe i morgen, og der kan vi ryge ned igen, så vi bliver nødt til at tage en kamp af gangen og hvis vi fortsætter de her takter rykker vi ikke ned, som jeg hele tiden har sagt.