Superliga

Endnu mere blå-gult linkes til FCK

Endnu en cheftræner med svensk pas sættes i forbindelse med det snart ledige trænersæde i FC København.

Hvem der skal overtage Ståle Solbakkens plads i FC København, når nordmanden takker af til sommer, er fortsat uvist, men umiddelbart virker det ikke til at være en helt tosset ide at sætte nogle af sine spareskillinger på, at det bliver en svensker.

Den ene svensker efter den anden bliver nemlig i øjeblikket kædet sammen med det trænersæde, der snart bliver ledigt. Først var det Malmös mestertræner Roland Nilsson, så var det den tidligere FCK-angriber Marcus Allbäck og seneste skud på stammen er Mikael Stahre, der forrige år blev fyret i den græske klub Panionios.

Det er svenske Expressen, der kæder de to parter sammen, og ifølge mediet skulle FCK og Stahre allerede have afholdt de indledende samtaler med henblik på et fremtidigt samarbejde. Hovedpersonen selv er dog ikke særlig ivrig for at udtale sig om emnet.

- Hvis jeg havde været i kontakt med dem, er det udelukkende en sag mellem FCK og mig. Mere får du mig ikke til at sige, siger Mikael Stahre til Expressen.

Den svenske træner vil dog godt udtale sig om FC København som klub.

- Det er klart den førende klub i Skandinavien for øjeblikket, og man må sige, at de har gjort det rigtig godt, lyder det fra den svenske træner.