Superliga

FCK vil på sommerindkøb

FCKs sportsdirektør Carsten V. Jensen fortæller til TV2 Sporten, at de forsvarende mestre vil være aktive henover sommeren.

Mikael Antonsson afslørede i dag, at han ikke vil forlænge sin kontrakt med FCK, og svenskeren vil derfor forlade Løverne til sommer.

Det betyder, at københavnernes forsvar ligger mere eller mindre i ruiner, med de udsigter der er til næste sæson. Således har Oscar Wendt og Zdenek Pospech allerede afsløret at de forlader FCK efter denne sæson.

Afgangen af så mange forsvarspillere må betyde, at danmarksmestrene skal på indkøb til sommer, og det anerkender københavnernes sportsdirektør, Carsten V. Jensen, da også.

- Et problem vil jeg ikke kalde det, men det bliver en udfordring. Det her er ikke den endelige trup, og der kan ske mange ting endnu. Og ja, vi vil nok være aktive henover sommeren, siger han til TV2 Sporten.

- Hvis der er en relativt stor afgang fra en trup, så skal der noget ekstraordinært til at hente spillere ud af København. Det vil også være tilfældet her.