Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-profil vil undgå gentagelse: Vi skal føre med mere end ét mål

FC Midtjylland spillede 2-2 efter to overtidsscoringer, begge gange holdet var i Esbjerg i sidste sæson. Det vil Alexander Scholz undgå en gentagelse af fredag aften.

Alexander Scholz og de øvrige FC Midtjylland-spillere fik noget af et deja-vu, da de senest var på besøg på Blue Water Arena. Rodolph Austin udlignede til 2-2 dybt inde i overtiden, og det var præcis det samme, Adrian Petre havde gjort, da midtjyderne spillede 2-2 samme sted fem måneder tidligere.

Fredag aften gæster Scholz og co. så igen Esbjerg, og midtstopperen håber på, at tredje gang bliver lykkens gang. Nu skal FC Midtjylland ikke indkassere sent og miste point igen.

Læs også:Optakt: Esbjerg fB - FC Midtjylland

- Jeg tænker ikke: Uh ha, nu må de endelig ikke score til sidst. Jeg tænker mere: De skal ikke score til sidst, siger Alexander Scholz til sin klubs hjemmeside.

- For det første kan vi sørge for at have en føring på mere end et mål. Men fører vi for eksempel med et mål tæt på afslutningen af kampen, handler det om flytte spillet så langt væk fra vores mål som muligt, og det har vi været gode til i denne sæson. Derudover håber vi også på, at marginalerne ikke tipper Esbjergs vej for tredje gang i træk på Blue Water Arena.

Læs også:Truppen udtaget: FC Midtjylland fortsat uden flere skadede spillere

FC Midtjylland må dog klare sig uden flere skadede spillere. Det gælder først og fremmest centrale figurer som Tim Sparv og Marc Dal Hende, mens også Kristian Riis, Zsolt Korcsmar og Mikkel Andersen stadig sidder ude.

For Esbjergs vedkommende er det kun Mohammed Dauda, der er erklæret ukampdygtig på forhånd. 

Om FC Midtjylland lykkes med at holde EfB'erne fra en sen udligning, får vi svaret på lidt før klokken 21 i aften. Der er nemlig kickoff klokken 19.

Læs også:Priske på vej mod permanent trænerjob i FCM: Han står i en stærk position

Læs også:Esbjerg-anfører: Den gode følelse fra sidste sæson er næsten væk nu

Læs også:Skadet i går: Esbjerg må undvære lejesvend mod FC Midtjylland