Video : Tipsbladet
Superliga

Forsvarstalent får lang kontrakt i FC Midtjylland

FC Midtjylland har forlænget aftalen med 18-årige Tobias Anker.

FC Midtjylland har udviklet adskillige gode forsvarsspiller i de forgangne år, og spillere som Simon Kjær, Winston Reid, Erik Sviatchenko og Joachim Andersen har alle fået deres fodboldopdragelse på Heden.

Det næste store forsvarstalent kan være Tobias Anker. Den 18-årige forsvarsspiller har sat sin underskrift på en femårig kontraktforlængelse med FC Midtjylland.

Læs også:FC Midtjylland-talent ville have mere spilletid: Jeg har budt mig til

Det meddeler klubben.

Tobias Anker var ramt af en længerevarende knæskade i sidste sæson, men har udviklet sig til en spiller, der passer med FC Midtjyllands DNA, mener talentchef Flemming Broe.

Læs også:Se målene: FC Midtjylland-comeback sikrer ny sejr

- Tobias har været igennem en flot personlig udvikling i sin tid på akademiet. Han har desværre været ramt af en længevarende skade, men han har håndteret forløbet flot og nu høster han frugterne af det hårde arbejde.

- Han har udviklet sig til en spiller med den helt rette fysik i forhold til sin position og klubbens DNA. Han er stærk og har lagt på i sine dueller og det glæder vi os til at se, når han over den kommende tid skal matches med Superliga-truppen, fortæller Flemming Broe.

Tobias Anker skal fortsætte med at spille for klubbens U19-mandskab, men sportschef Svend Graversen fortæller, at forsvarstalentet i den kommende tid skal træne med førsteholdet.

Læs også:Forbandelsen fortsætter: Det er jeg pisse træt af

Læs også:Stor profil nærmer sig ny kontrakt med FCM: Begge parter har et håb

Læs også:Randers-træner: Min far har sagt, at det er bedst at score i overtiden