• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Forventer at BIF må vente uger på ny angriber

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby IF er på jagt efter en ny angriber, men det blev altså ikke Sebastian Andersson. Og BIF kan sagtens ende med at skulle vente længe.

Af Tipsbladet.dk

De har godt nok fået et par vigtige mål fra Marko Divkovic de sidste par torsdage, men Brøndby IF står stadig med store problemer på angrebspositionen.

Med en skade til Carl Björk og et farvel til Andrija Pavlovic er der kun tre rigtige førsteholdsspillere at vælge imellem, og ingen af de tre er notoriske målscorere. 

Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen peger på, at BIF's jagt på Sebastian Andersson beviser, at man er ude efter en mand, der har bevist sig tidligere.

Men Troels Bager Thøgersen forudser, at man må vente i noget tid på en ny angriber:

- Jeg vil tro, at det sker her sidst i transferivnduet. At BIF var interesseret i Sebastian Andersson viser med al tydelighed, at man vil have en stærk og bevist angriber - en veteran på et højt niveau, der ikke skal lære spillet at kende, som man ellers kan sige om de angribere, BIF har købt de seneste år. De angribere var nogle, der skulle blive dygtigere.

- De er ude efter en profil nu, og det er surt, det ikke blev Sebastian Andersson, og så må vi se, hvem de ender med at få, siger Troels Bager Thøgersen i en videohistorie, som du kan se i sin fulde længde i afspilleren øverst.

BIF-fansene skriver efter forstærkninger, da man indtil videre blot har hentet højrebacken Sebulonsen som direkte erstatning for Andreas Bruus. 

Carsten V. Jensen har tidligere gerne villet agere sidst i markedet, fordi han har en forventning om, at det er her, man kan få mest værdi for pengene, som man også så for et par år siden, hvor BIF hentede Blas Riveros i FC Basel.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.