• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Glad Casper Nielsen: OB er en fantastisk klub

Glad Casper Nielsen: OB er en fantastisk klub
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

OB's nye mand Casper Nielsen er yderst tilfreds med starten i OB, hvor han hurtigt er faldet til.

Af Kenneth Jensen

Sportsdirektør Jesper Hansen fik kritik af OB's fans for ikke at finde en ny angriber til truppen i januar, men måske kan han få lidt ros for trods alt at have hentet midtbanespiller Casper Nielsen i Esbjerg.

U21-landsholdsspilleren er hurtigt og godt faldet til på holdet i OB, hvor han med hårdt arbejde har været en forstærkning fra dag et og ligner en spiller, som bliver en gevinst på den korte og den lange bane.

- Det har været rart at komme godt i gang pointmæssigt, og så er jeg glad for at have fået en fin start i OB. Der er gode mennesker her. Det er en fantastisk klub, og truppen er god og bred. Så det har været ret nemt at falde til, siger Casper Nielsen til tipsbladet.dk.

Skiftet fra Esbjerg til OB var 22-årige midtbanespillers første skifte, og derfor var det også en smule specielt.

- Jeg var ikke i tvivl, da jeg lige fik tænkt det igennem. Spillemæssigt spiller OB god fodbold, og så vægter det højt, at der er en plan for, hvad der skal ske. Nogle gange har man også bare brug for, at der sker noget nyt, siger Casper Nielsen.

Han var lørdag med fra start i opgøret mod AC Horsens, som OB i lange perioder af kampen dominerede, men trods alt måtte nøjes med 1-1 i. En kamp, som måske kunne trække tråde til efteråret, hvor OB i perioder af kampene også dominerede, men hvor målene i en del kampe manglede, og hvor OB ikke fik point efter spillemæssig fortjeneste.

- Jeg synes, vi spillede godt, måske lige bortset fra de første 20 minutter (mod Horsens, red.). Hvis man kigger på tidligere kampe, var det måske sådan en kamp, der slet ikke var endt ud med point i efteråret. Men jeg synes, der er god moral og god tro på tingene. Det er aldrig nemt at komme bagud, og Horsens er et svært hold at lirke op. Lige nu tæller alle point, og det er bedre at få et point end ikke at få point, siger Casper Nielsen.

Nielsen har fået en godkendt start på sin tid i OB med plads i startopstillingen i begge Superliga-kampe. OB har hentet fire point til at starte foråret med, så klubben har rykket sig lidt væk fra bundholdet Viborg, der dog kan hente ind igen, når klubben mandag aften møder AGF.

- Folk er kommet fra ferie med fornyet tro på tingene, og der er en positiv stemning i truppen. Efter de første to kampe er vi kommet pointmæssigt okay i gang, og selv om vi gerne havde taget tre i Horsens, er der noget at bygge videre på. Forhåbentlig er vi også 100 procent klar til mandag, siger Casper Nielsen.

Mandag møder klubben nemlig AaB på hjemmebanen i Odense, og den kamp er vigtig for begge hold: AaB kæmper om at komme i top seks, mens OB skal have så mange point med over i nedrykningsslutspillet så muligt.

Superliga

Mere Superliga

Fokus