Superliga

Henrik J.: Burde være mere bisset

Brøndbys træner savnede hårdhed hos sine spillere i en kamp uden advarsler.

Brøndby blev sat til vægs i Parken efter en flot første halvleg, hvor Nicolaj Aggers scoring havde sendt gæsterne på sejrskurs. FC Københavns udligning i 2. halvlegs første minut resulterede i et stort pres på det unge Brøndby-hold, der måtte give efter.

Efter kampen fortalte Brøndbys træner Henrik Jensen, hvordan han savnede mere hårdhed hos sine spillere.

- Vi skulle nok have været lidt mere bisset i spillet. Ikke at vi skulle gå efter at skade modstandere, men jeg ville gerne have set nogle flere frispark, siger Henrik Jensen.

På trods af udmærket fight specielt i første halvleg sluttede kampen uden advarsler.

- Jeg havde på forhånd frygtet en forskel i fysikken, hvor de har en klar fordel. Netop derfor havde jeg også gerne set vores spillere skralde noget mere ind i modstanderen, lyder det fra Henrik Jensen.

Brøndbys spillere ville gerne have haft straffespark i kampens start, og efter kampen var Henrik Jensen da heller ikke specielt begejstret for kampens dommer Peter Rasmussen.

- Vi bliver presset meget efter deres mål, men jeg mener også, at de får en masse billige frispark af dommeren. Nå man hele tiden får foræret dødbolde på den måde, er det med til at skabe et tryk på os. Men jeg vil understrege, at det ikke var dommerens skyld, at vi tabte, siger Henrik Jensen.