Superliga

Holst hader uafgjort

Silkeborgs Christian Holst har brugt en del af træningsopstarten på at pleje en skade. Men i morgen er han klar til at tage point fra AaB.

I morgen går Superligaen endelig i gang, og det i en kamp mellem storsatsende AaB, der har hentet fem nye spillere, og Silkeborg med kun en ny mand - nemlig Kasper Risgård, der ikke er med i morgen. Det er til gengæld Silkeborgs Christan Holst, som lover dystre udsigter for de fodboldhungrende danskere.

- Jeg tror det bliver en kamp, der bliver afgjort på en eller to dødbolde. Jeg tror ikke, at vi får det polerede og champagnesprudlende fodbold i morgen, siger Christian Holst til

tipsbladet.dk.

AaB har over vinteren rustet kraftigt op med blandt andre Thomas Augustinussen, Michael Lumb og Morten "Duncan" Rasmussen. Men ifølge Holst er det ikke nødvendigvis en fordel.

- Det er da nogle dygtige spillere, de har hentet. Men det er jo altid spændende at se om de fungerer sammen, og der kan vi så håbe på, at de skal bruge lidt mere tid på at få dem spillet ind, fortsætter Christian Holst.

Silkeborg er seks point foran AaB, og derfor kunne man fristes til at tro, at en uafgjort ville være sagen for Silkeborgs færing. Men den hopper han ikke på.

- Jeg hader at sige, jeg er tilfreds med uafgjort. Jeg håber sgu at vinde hver gang, slutter Christian Holst, der tror på en dødboldsscoring og 1-0 sejr til Silkeborg.