• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Jens Stage sender hilsen til AGF-fansene efter million-transfer

Jens Stage glæder sig over at bidrage med millioner til AGF-klubkassen i en af Superligaens største handler mellem to danske klubber.

Af Torsten Kjems Hansen

Jens Stage er solgt fra AGF til FC København i en handel, der af Aarhus-klubben bliver betegnet som den største handel mellem to danske klubber og hvor der har været nævnt et engangs beløb på 15 millioner kroner og en mulig ekstra betaling på op mod 10 millioner kroner alt afhængigt af Stages præstationer og resultater med de danske mestre fra København.

Det var næppe mange, der havde øjnet et skiftet i den størrelse, da Jens Stage blev hentet i 2. divisions-klubben Brabrand tilbage i 2016, men den arbejdsomme slider bed sig fast i AGF, hvor han har fundet vej til fansenes hjerter og har været en bærende profil i den forgangne sæson.  

Læs også: AGF ville holde på Stage - men: Spilleren havde et brændende ønske

Jens Stage er da heller sen til at fremhæve AGF og klubbens fans i sin afsked.

- Jeg var glad og beæret, da jeg i sin tid blev tilbudt en chance i AGF. Nu er jeg blevet ældre og mere sulten efter professionel succes, og så kommer der nogen gange en mulighed forbi i livet, man ikke havde regnet med. Jeg får nu mulighed for at tage et skridt videre i min karriere og prøve kræfter med europæisk fodbold og se hvor langt talentet rækker på den scene.

Læs også: AGF bekræfter: Jens Stage solgt til FC København

- Jeg vil gerne sige tak til mine holdkammerater og alle andre, jeg har arbejdet sammen med i AGF, og ikke mindst sende en stor og varm tak til klubbens fans for opbakningen. De støtter en fantastisk klub, som jeg kommer til at savne, og det glæder mig meget, at jeg på denne måde kan give noget tilbage til AGF - selv om jeg nu rejser, siger Jens Stage. 

Jens Stage er noteret for 86 Superliga-kampe og 10 scoringer i AGF-trøjen - de seks af scoringerne faldt i den seneste sæson i Superligaen.

Læs også: Femårig aftale til Jens Stage: FCK ubetinget Nordens største klub

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.