• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

AGF ville holde på Stage - men: Spilleren havde et brændende ønske

AGF havde egentlig ikke tænkt sig at slippe profilen Jens Stage, men spillerens eget ønske førte til salget.

Af Torsten Kjems Hansen

AGF har netop offentliggjort at profilen og U21-landsholdsspilleren Jens Stage er solgt til de danske mestre fra FC København.

En handel der har været omtalt som mere end sandsynlig i de seneste dage.

Læs også: AGF bekræfter: Jens Stage solgt til FC København

Uden at sætte beløb på handlen kalder AGF det selv for en historisk stor aftale mellem to danske klubber, men i virkeligheden var det slet ikke AGF's ønske at skille sig af med Jens Stage i sommerens transfervindue.

- Det lå ikke i kortene, at vi skulle skille os af med Jens på nuværende tidspunkt. Men sådan er fodbold - nogen gange ændrer tingene sig hurtigt. Og da Stage selv har haft et brændende ønske om skiftet, så har vi efterkommet det, da vilkårene også blev tilfredsstillende for os - vi kan således konstatere, at det er en historisk stor aftale i dansk fodbold, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen i en pressemeddelelse.

- Jens har været en god mand for os med sit fighterhjerte og sin arbejdsomhed, og vi kommer til at savne hans behagelig væsen på Fredensvang. Men når spilleren selv ønsker at prøve sig af i en anden klub, og vi samtidig får mulighed for en tilfredsstillende aftale, så er vi altså landet på, at vi nu sælger Jens til FC København, hvor vi ønsker ham held og lykke.

Jens Stage er 22 år og kom til AGF fra Brabrand i 2016.

Superliga

Optakt: AaB - FC Nordsjælland

Begge hold tørster hårdt efter en sejr, men AaB kan bryste sig af ikke at have tabt til FC Nordsjælland i Aalborg læn...

Mere Superliga

Fokus