Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Maxsø inden pokalkamp: Man kan tydeligt mærke fremgangen

Ifølge Andreas Maxsø fokuserer Brøndby IF mere på sig selv end SønderjyskE forud for aftenens pokalkamp. Heldigvis er der fremgang at spore, mener han.

Brøndby IF har revanche til gode, når holdet får besøg af SønderjyskE i pokalturneringen onsdag aften. Da holdene mødtes for en måned siden, vandt de lyseblå nemlig 2-1 på mål af Christian "Greko" Jacobsen og Patrick Banggaard.

Holdets forberedelser har dog i endnu højere grad handler om sig selv end om SønderjyskE. Det fortæller Andreas Maxsø forud for aftenens opgør i Sydbank Pokalens fjerde runde.

Læs også:Stor bét for Brøndby: Midtbanemotor skal opereres efter slem skade

- Vi kom ikke så godt fra start mod Randers, og det skal selvfølgelig være anderledes i dag. Vi har haft mest fokus på os selv, og hvad vi skal gøre. Vi har selvfølgelig haft noget analyse af, hvordan SønderjyskE spiller, men det vigtigste er os selv - hvad vi kan gøre bedre. Og så har vi arbejdet på at blive skarpere i de mønstre, vi gerne vil spille bolden rundt i. Truppen er inde i en fremgang, og det kan man tydeligt mærke, siger han til brondby.com.

"Ikke så godt" er den pæne version af Brøndbys start mod Randers FC i søndags. Maxsø og co. var bagud 2-0, inden der var spillet 16 minutter. Til gengæld lykkedes det med at vende kampen og vinde 5-2.

Læs også:SønderjyskE-profil skadet: Ude i op til fire uger

Det havde de ikke mindst Kaml Wilczek af takke for. Anføreren scorede til både 2-1 og 2-2, men blev også udvist i kampens overtid. Dermes afsoner han karantæne i Superligaen, men kan godt spille mod SønderjyskE i pokalturneringen.

Pokalkampen i Brøndby er ikke aftenens eneste. Viby IF møder Randers FC, og HB Køge møder AaB, mens yderligere to opgør venter i morgen: FC København - FC Nordsjælland og AGF - OB.

Læs også:Randers bruger førstekeeper i pokalen: Ingen grund til at løbe nogen risiko

Læs også:Brøndby-stopper: Vi skal trykke mere på speederen i anden halvleg

Læs også:Superligaens bedste: To profiler deler førstepladsen