Superliga Ole Hoffskov

Medie: Her er FCK's købsoption på Denis Vavro

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København skal betale et kæmpe beløb, hvis de vil købe Denis Vavro fri af Lazio.

Af Ole Hoffskov

Denis Vavro skal efter alt at dømme snart bære rundt på FC København-spillerne igen.

Den slovakiske midtstopper, der i glade stunder har en forkærlighed for at løfte sine holdkammerater, landede ifølge Tipsbladets oplysninger i København mandag formiddag, og han trådte ud på dansk jord med det formål at fuldende et comeback til FCK.

Ekstra Bladet skriver, at Denis Vavro vender tilbage til FC København på en lejeaftale med købsoption, som gør det muligt for løverne at købe forsvarsspilleren fri af Lazio for et aftalt beløb efter sæsonen.

Det bliver den helt tykke tegnedreng, sportsdirektør Peter Christiansen skal have op af lommen, hvis det skal ske. 

Tuttomercatoweb skriver, at Denis Vavros købsoption er et sted mellem 52,5 og 60 millioner kroner. Det skal ses i lyset af, at Lazio købte Denis Vavro af netop FC København for i omegnen af 90 millioner kroner.

Prisen på mellem 52,5 og 60 millioner kroner er næsten med sikkerhed mere end, hvad FC København kan og vil betale for Denis Vavro til sommer, så der er næppe tvivl om, at løverne kalder Lazio til forhandlingsbordet, hvis et længere samarbejde bliver aktuelt.

25-årige Denis Vavro har ikke haft noget godt ophold i Lazio, hvor det blot er blevet til 21 kampe siden ankomsten for to-et-halvt år siden. Undervejs har han været udlejet til Huesca i Spanien. 

Nu skal han forsøge at løfte sit spil i FC København. Under alle omstændigheder skal han nok løfte sine holdkammerater.