Napoli stryger til tops med storsejr

Napoli vandt med hele 4-0 ude over Udinese og strøg dermed til tops i Serie A med 12 point efter 4 kampe.

Som det eneste hold i den italienske Serie A har Napoli vundet alle fire kampe.

Napoli vandt mandag aften 4-0 ude over Udinese og ligger nu alene i spidsen af den bedste italienske fodboldrække med 12 point.

Lige i hælene er Inter og AC Milan placeret med ti point.

Tidligere har Napoli også vundet over Venezia, Genoa og Juventus, så sæsonstarten kunne ikke være gået bedre.

Den 22-årige nigerianske angriber Victor Osimhen bragte Napoli foran 1-0 efter 24 minutters spil.

Ti minutter før pausen fordoblede den centrale forsvarsspiller Amir Rrahmani føringen.

Det blev meget bedre for Udinese i starten af anden halvleg, hvor midtstopperen Kalidou Koulibaly gjorde det til 3-0.

Indskiftede Hirving Lozano ville også lege med i slutfasen og cementerede sejren med den sidste scoring til 4-0 efter 84 minutter.

Den danske landsholdsspiller Jens Stryger Larsen fik de første 72 minutter af den ensidige forestilling i Udine.

Udinese, som ellers havde haft en fin start i Serie A, er nummer otte med syv point efter fire kampe.