Superliga

Officielt: Nilsson ny træner i FCK

FC København har præsenteret svenske Roland Nilsson som klubbens kommende træner.

FC København har indgået kontrakt med svenske Roland Nilsson som cheftræner frem til sommeren 2014.

- Vi fik i sin tid, og relativt hurtigt i processen, sat en profil på vores nye cheftræner. Højtprioriterede kriterier som enighed omkring det grundlæggende spillekoncept i klubben, international erfaring, skandinavisk baggrund og referencer samt dokumenterede resultater, lever Roland Nilsson mere end op til. Samtidig besidder han menneskelige egenskaber som vi sætter stor pris på. Derfor er valget af Roland logisk, og vi er rigtig godt tilfreds med hele forløbet. Vi glæder os til at kunne præsentere Roland i København, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen:

- Roland begynder sit arbejde hos FC København snarest mulig. Vi er i god dialog med Malmø FF, og jeg er overbevist om, at begge parter er interesseret i at finde en fornuftig løsning. Det ligger i hvert fald fast, at vi har en ny cheftræner pr. 1. juli, slutter Carsten V. Jensen.

Direktør Anders Hørsholt jubler over ansættelsen.

- Med ansættelsen af Roland Nilsson som cheftræner i Skandinaviens største fodboldklub har vi taget et meget vigtigt skridt i forhold til at sikre den fortsatte stabilitet og udvikling, der har kendetegnet FC København de seneste mange år. For både Roland og FC København gælder, at vi har meget store sportslige ambitioner nationalt som internationalt. Det er med andre ord et perfekt match i forhold til vores fortsatte strategiske arbejde og vort høje ambitionsniveau, siger FC Københavns administrerende direktør Anders Hørsholt.