Superliga

Peter Madsen tilfreds med karrieren

Peter Madsen er stolt, når han kigger tilbage på sin fodboldkarriere.

Peter Madsen har om nogen haft op- og nedture i sin karriere. På positivsiden kan angriberen blandt andet tænke tilbage på et hattrick i en landskamp for Danmark imod Polen for nogle år tilbage.

De seneste par år har dog ikke været specielt mindeværdige for "Magic", der har fået så lidt spilletid i Brøndby, at han ikke har haft chancen for at vise magien. Derfor er Peter Madsen nu havnet i Lyngby på en lejeaftale, og her kan han gøre status over en karriere med mange udlandsophold.

Og Madsen er tilfreds.

- Hvis jeg, da jeg var fem-seks år og stod og legede med en bold, havde vidst, at jeg skulle vinde mesterskaber med Brøndby, spille europæiske kampe, spille i Bundesligaen og i England, være med til både EM og VM og alle de glæder, jeg har haft, ville jeg ikke have troet det, så jeg er fuldt ud tilfreds med, hvordan det er gået, siger Peter Madsen til Ekstra Bladet.

Angriberen har repræsenteret Wolfsburg, Bochum, Köln og engelske Southampton, men det er hjemme på den københavnske Vestegn, at Peter Madsen har haft størst succes. Selvfølgelig hovedsageligt i hans første periode i klubben, fra 1997-2003, hvor Madsen, foruden 40 mål, scorede sig en plads i Brøndby-fansenes hjerter.