Video : Tipsbladet
Superliga

Priske om cheftrænerrollen i FCM: Fedt med lederskab

Brian Priske er rigtig glad for nu at være manden, der står med det store ansvar i FC Midtjylland.

Brian Priske har i en årrække været assistenttræner for FC Midtjylland og FC København, men han har siden august været chef hos midtjyderne.

Priske overtog det ledige sæde, da Kenneth Andersen forlod jobbet som cheftræner for klubbens Superliga-hold, og den tidligere landsholdsspiller nyder det store ansvar, han nu har fået hos ulvene.

Læs også:Brøndby dropper Dubai efter kritik: Modstandere levede ikke op til forventninger

- Den største forskel (på at være assistent- og cheftræner) er jo, at fra at jeg kunne stå lidt i baggrunden og vente på, at der var en anden, der tog teten på dagsorden i forhold til, hvordan hverdagen skulle se ud, hvordan vi skulle træne, og hvordan vi skulle spille kampe, siger han til FCM-fanpodcasten, Sort Snak.

- Nu er det lige pludselig mig, folk kigger på, og mig, der skal have en plan. Og det er selvfølgelig det lederskab, som nu er blevet tydeligt, og hvor jeg er nødt til at træde i karakter.

Læs også:FCM-assistent døjer med følger af hovedskader: Har aldrig haft problemer før

- Og jeg synes, at det har været fedt, og det er egentlig også det, jeg har arbejdet hen imod de sidste par år: at jeg på et tidspunkt gerne ville stå ved roret og være med til at styre, hvor vi skal hen ad.

Brian Priskes mandskab møder mandag aften Randers hjemme på MCH Arena.

Læs også:Bét for Randers FC: Saba Lobjanidze vender skadet hjem

Læs også:Tidligere FCM-spiller fik spydig kommentar fra spansk stjerne

Læs også:Udlejet FCM'er har stor succes: Det er ikke besluttet, om jeg skal tilbage