Superliga

Remco vil på håndtryk med Gullit

Remco van der Schaaf får på søndag muligheden for at møde én af sit hjemlands største fodboldhelte, når Brøndby møder Terek Grozny.

Brøndbys trup tager fredag til Belek i Tyrkiet, hvor de skal finpudse formen frem mod Superliga-premieren mod Lyngby 6. marts. på træningslejren møder klubben ukrainske Karpaty Lviv og russisk tjetjenske Terek Grozny.

Mødet med sidstnævnte bliver noget helt specielt for især én af holdets spillere, selv om Grozny er mest kendt for krig og ødelæggelse. For i spidsen for klubben Terek står den tidligere hollandske superstjerne Ruud Gullit, der overtog holdet i januar.

Da tipsbladet.dk spørger Brøndbys hollænder Remco van der Schaaf, hvad han kender til Terek Grozny lyser han op og svarer:

- De har en hollandsk træner. En meget kendt én endda, og det er selvfølgelig Ruud Gullit, som var en rigtig stor spiller og er et rigtig stort navn i mit hjemland. Men det er også det eneste, jeg kan sige om klubben, erkender Remco van der Schaaf.

Ruud Gullit og Remco van der Schaaf har ikke før mødt hinanden, men Brøndby-spilleren håber, at han får mulighed for at hilse på sin landsmand, når de to klubber tørner sammen på søndag.

- Jeg kender ham ikke personligt, men jeg ser frem til at se hans hold, og til at se hvordan han er som træner, for normalt møder du ikke én som ham eller spiller mod hans hold. Hvis jeg kan få fem sekunder til at give ham en hånd efter kampen, så vil jeg gøre det og sørge for at få snakket lidt hollandsk. Det vil være en oplevelse, jeg aldrig vil glemme, lyder det forventningsfuldt fra Remco van der Schaaf.

Remco van der Schaaf og resten af Brøndby-truppen flyver til Tyrkiet fredag. De kommer hjem igen på onsdag.