Superliga

Riddersholm: Jeg er øverst på dækket

Glen Riddersholm er klar til at tage over som cheftræner i FC Midtjylland efter stoppet fra Allan Kuhn, som får masser af ros og respekt.

Glen Riddersholm er med øjeblikkelig virkning blevet forfremmet fra assistent til cheftræner i FC Midtjylland efter at Allen Kuhn har valgt at træde tilbage af personlige årsager.

Allan Kuhns beslutning kommer bag på Riddersholm, der først er blevet informeret om beslutningen fredag formiddag.

- Lige nu er det hele sindssygt turbulent, og vi kommer fra en stor skuffelse mod Lyngby i aftes. Nu kommer der så denne store bombe fra Allan, og jeg må sige, at jeg har den største respekt for hans beslutning. Der skal virkelig et stort mod til at stille sig frem med den slags.

- Torsdag aften løftede han en lille flig af, hvordan han havde det med det hele men slet ikke i en grad, som jeg ville have troet, at han ville komme med denne beslutning, siger Glen Riddersholm tril tipsbladet.dk.

- Jeg har haft et upåklageligt samarbejde med Allan, der gav mig en livline, da han kom til klubben.

Glen Riddersholm understreger, at der ikke ligger noget pres fra ledelsen bag Allan Kuhns beslutning.

- Det er klart, at der vil blive spekuleret i den slags, men jeg kan kun slå fast, at der hele vejen igennem har været fuldt ud opbakning fra ledelsen. Vi er i gang med en proces, som er fuld af ambitioner, men samtidig er det også en realistisk proces, hvor vi drager os en masse erfaringer.

- Vi har et kæmpe potentiale i truppen, men alle har været klar over de risici, der er, når man siger farvel til to dygtige angribere i vinterpausen, siger Glen Riddersholm med reference til Frank Kristensen og Ken Ilsø.

Glen Riddersholm føler sig parat til at løfte arven efter Allan Kuhn og har allerede sin første opgave på mandag, hvor modstanderen er OB i en direkte kamp 2. pladsen i Superligaen.

- Nu er det mig, der står øverst på dækket og skal styre skibet. Det er en stor opgave, men jeg føler mig klar til det, siger han.

- Sammen med Alla Kuhn og resten af staben har vi sat gang i en proces, som jeg og de andre omkring holdet er klar til at køre videre.

- Jeg har brugt meget af dagen til at tale med spillerne om det hele, og det jeg har sagt til dem er, at de skal prøve at sluge nyheden og ellers møde i morgen til træning og være klar til at se fremad.

- Vi skal tage bestik af situationen, men vi har en kamp på mandag, og den skal vi være helt klar til, så derfor ligger der meget arbejde og venter på træningsbanen, siger Glen Riddersholm.