Foto: Getty Images
Superliga

Riddersholm: Vi er ikke bedre end vores 9. plads

Glen Riddersholm mener ikke, at SønderjyskE indtil videre har præsteret til mere end Superligaens niendeplads.

SønderjyskE fik en forrygende start på 3F Superligaen, hvor man lå godt til i toppen af tabellen, men halvvejs inde i grundspillet er sønderjyderne at finde på tabellens niendeplads.

18 point er det blevet til efter 13 kampe, og det er to point færre end OB, der indtager den livsvigtige sjetteplads.

Læs også:AaB uden back, stopper og angriber mod SønderjyskE

Glen Riddersholm er godt tilfreds med holdets udvikling, men han erkender samtidig, at SønderjyskE kun er niendebedst i Superligaen lige nu.

- Ja, det er vi lige nu. Jeg synes, vi er på et fint sted i vores udvikling. Vi er robuste, vi er stabile, vi har tabt tre kampe ud af 13. I de tre nederlag har vi indkasseret 50 procent af vores samlede antal mål. Så det viser jo, at vi på mange måder er et stabilt hold. Vi kunne godt have tænkt os at konvertere et par af de uafgjorte til sejre. Men ellers er vi langt hen ad vejen glade, fortæller han til jv.dk og fortsætter:

Læs også:Riddersholm: AaB med og uden Lucas Andersen er to vidt forskellige hold

- Vi kan se på de målbare statistikker, at vi burde ligge bedre placeret i tabellen i forhold til de tal, vi får ud af kampene. Det, der står og lyser klart og tydeligt tilbage, det er manglende effektivitet foran modstandernes mål. Vi er et af de hold, der både skaber mest og afslutter allerflest gange. Vi ser fine ud på dueller, og på alle målbare fysiske parametre er vi i top to. Højintense løb, samlede antal meter, sprint. Hele den her metodiske måde at arbejde på kan vi se går i den rigtige retning.

SønderjyskE får søndag aften besøg af AaB.

Læs også:AaB-træner misser næste kamp: Datteren er alvorligt syg

Læs også:Fyret AaB-sportsdirektør: Ku’ ikke lade være med at hyle

Læs også:Målkonger: Brøndby-bomber er på legende-jagt i Superligaen