Video : Tipsbladet
Superliga

SIF åbner dør på klem for Gammelby: Op til Brøndby, ham og os

Silkeborg-sportschef Jesper Stüker holder en lille dør på klem for Jens Martin Gammelby, men fastslår, at klubben er godt dækket ind på højre back.

Jens Martin Gammelby ligner en færdig mand i Brøndby IF.

Den 24-årige højreback har aldrig fået sit gennembrud på den københavnske Vestegn, og i denne sæson er det blot blevet til fem optrædener i Superligaen. I de seneste fem runder har Gammelby slet ikke været i truppen.

Jens Martin Gammelby har tidligere haft stor succes i Silkeborg IF, og det var hans præstationer i den røde trøje, der gjorde, at Brøndby var klar til at betale millioner for højrebacken. Nu spekuleres der i, at en retur til Silkeborg IF kan være en løsning for Gammelby, så han kan få noget spilletid og kickstarte karrieren.

Læs også:Gammelby på tavlen for Brøndbys reserver

Jesper Stüker, der er sportschef i Silkeborg IF, åbner døren på klem for klubbens tidligere profil.

- Det vil jeg ikke afvise. Jeg kender selvfølgelig godt Jens Martins situation i Brøndby. Han er havnet i en blindgyde, som I skrev i avisen. Så det er op til Brøndby, ham og os. Kan det overhovedet lade sig gøre i forhold til Brøndbys og Jens Martins synspunkt?, siger Jesper Stüker til Midtjyllands Avis og fortsætter:

- Det er klart, at Jens Martin er synlig her - både for os og for medier og fans. Men der er også ting, der ville være kompliceret i sådan en situation. Det er en spiller, de har givet mange penge for, så det er nok ikke bare en, de vil lade gå ud ad døren. Uden at jeg skal afsløre, hvad jeg tænker, skal vi også kigge på vores trup. Vi synes, at Svenn Crone har leveret ret stabilt - især ud fra et defensivt synspunkt. Vi havde også Rasmus Carstensen inde og spille en kamp, og der vandt vi over AGF. Vi synes, vi er dækket ind på den position.

Læs også:Brøndby-boss om Gammelby: Det holder ikke for evigt

Jens Martin Gammelby har kontrakt med Brøndby IF frem til sommeren 2023 og tjener helt sikkert noget mere, end han gjorde i Silkeborg IF - og mere end, hvad SIF kan tilbyde ham i denne omgang. 

Aktuelt er Jens Martin Gammelby bag Kevin Mensah og Johan Larsson i køen i Brøndby. 

Læs også:Småtravl Silkeborg-chef klapper i om Gammelby

Læs også:Gammelby har langt til spilletid: Han må på med handsken

Læs også:Silkeborg præsenterer underskud: Nedrykning kostede 20 millioner