• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Gammelby har langt til spilletid: Han må på med handsken

Foto: Getty Images

Brøndbys Jens Martin Gammelby har fået ekstra kamp om pladsen på højrebacken. Fodbolddirektør Carsten V. Jensen opfordrer ham til at gøre sig til overfor træner Niels Frederiksen.

Af Oliver Okstrøm

Jens Martin Gammelbys situation i Brøndby er ikke blevet bedre af, at klubben har hentet den svenske back Johan Larsson tilbage til klubben. Derfor var der angiveligt flere danske klubber, der var interesseret i Gammelby, som dog valgte at blive i Brøndby.

Det skriver B.T., som ligeledes har talt med fodbolddirektøren i den blågule klub, Carsten V. Jensen.

For BIF-bossens vedkommende er beskeden klar til Gammelby. Det handler om at få handsken på og gøre sig fortjent til spilletid overfor træneren. Samtidig mener han ikke, at Jens Martin Gammelby er langt fra spilletid til trods for, at der nu er tre om pladsen på højre back.

- Der er altid dynamik i en trup. Og der vil altid være positioner på banen, hvor der vil være mere dynamik end andre. Der skal være kamp om pladserne, siger Carsten V. Jensen.

Han peger desuden på, at en spiller som Kevin Mensah også kan spille andre steder på banen, og derfor er pladsen som højreback slet ikke er lukket land.

Jens Martin Gammelby blev hentet i Silkeborg sidste sommer for 11 millioner kroner, og de skulle også være blandt de klubber, som havde snøren ude efter den danske back, som altså valgte at tage kampen op om spilletid i Brøndby i stedet.