Superliga

SIF og Ørnskov langt fra hinanden

Martin Ørnskov kan meget vel være fortid i Silkeborg, når kontrakten udløber til sommer. Parterne har forhandlet, men er langt fra hinanden.

Silkeborgs viceanfører Martin Ørnskov har kontraktudløb til sommer og ligner ikke en mand, der fortsætter i den røde bluse efter sommerferien.

Parterne kan nemlig ikke blive enige om en forlængelse, og derfor er Ørnskov gået på jagt efter en ny klub, selv om han endnu ikke har lukket døren til den klub, han har repræsenteret altid.

- Jeg har haft nogle snakke med Silkeborg, men vi er ikke nået til enighed om forlængelse. Som det ser ud nu, ved jeg ikke, hvad der skal ske, for vi er ikke engang tæt på at være enige. Jeg er også ved at komme op i årene, og jeg kunne snart godt tænke mig at prøve noget nyt, men det er ikke sådan, at der er lukket for nogen muligheder - heller ikke Silkeborg, understreger Martin Ørnskov overfor tipsbladet.dk.

25-årige Martin Ørnskov vil gerne til udlandet på et tidspunkt i sin karriere, men han er ikke sikker på, at det bliver nu. Andre danske klubber kan også sagtens komme i spil, og tidligere har Brøndby været nævnt som interesseret.

- Brøndby er da en spændende klub med stolte traditioner. Men jeg har ikke så mange kommentarer til lige det. Kunne jeg vælge selv, så vil jeg gerne prøve udlandet af på et tidspunkt, spørgsmålet er så bare, om det skal være nu. Det må vi se på, siger Ørnskov, der ikke har nogen decideret ønskeliga, men peger så alligevel på store, som det måske ikke skal være.

- Stilen i England og Spanien passer måske ikke lige så godt til mig, men ud over det så tror jeg, at jeg vil kunne begå i de fleste ligaer i Europa, siger Ørnskov.

Martin Ørnskov havde karantæne, da Silkeborg i weekenden vandt med 1-0 over lokalrivalerne fra FC Midtjylland.