Simon Jakobsen er fortid i SIF: Hobro er det rigtige for mig
Foto: Getty Images
Superliga

Simon Jakobsen er fortid i SIF: Hobro er det rigtige for mig

Hobro IK forstærker forsvaret med den tidligere Silkeborg-anfører Simon Jakobsen, der ser frem til gensynet med manager Peter Sørensen.

Kontakten og snakken har været i gang et stykke tid, men nu er det officielt, at Simon Jakobsen skifter hjerteklubben Silkeborg IF ud med Hobro IK. 

Den 29-årige forsvarsspiller tager til Hobro IK for resten af sæsonen. 

- Efter vi har sagt farvel til Anel og Frans, har vi ledt efter en ny stopper, som kan forstærke vores trup, og det har vi nu fundet i Simon. Han er en dygtig forsvarsspiller, dersætter en ære i at forsvare eget mål, og derudover har han masser af erfaring, som han kan bidrage med, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Simon Jakobsen har spillet i Silkeborg IF i hele sin karriere men har i denne sæson ikke været fast mand, hvilket har fået ham til at tage beslutningen om klubskiftet. 

Læs også:Officielt: Hobro henter viceanfører i Silkeborg

- Jeg er rigtig glad for at skifte til Hobro IK, og jeg er ikke i tvivl om, at det er det helt rigtige valg for mig. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben, hvor der er nogle værdier, som passer rigtig godt til mig. Derudover kender jeg jo Peter Sørensen rigtig godt, og vi har et rigtig godt forhold til hinanden både menneskeligt og sportsligt.

Læs også:Medie: Silkeborg-spiller skifter til Superliga-rival

- Jeg ser frem til at hjælpe Hobro IK med at sikre overlevelse i 3F Superligaen. Det er vores fælles mål, og jeg føler, at jeg kan bidrage med nogle ting, der kan bruges i overlevelseskampen, siger Simon Jakobsen.

Det bliver lige på og hårdt for Simon Jakobsen, der allerede i dag er med i den trup, der spiller testkamp mod AC Horsens klokken 13.00. 

Simon Jakobsen har spillet 223 førsteholdskampe i Silkeborg - heraf er 146 i Superligaen.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Læs også:Uafgjort mod 1. divisionshold: SønderjyskE har endnu ikke vundet i 2020