Uafgjort mod 1. divisionshold: SønderjyskE har endnu ikke vundet i 2020

Tredje gang blev ikke lykkens gang for SønderjyskE, der fredag eftermiddag spillede 1-1 mod Viborg FF. Det var holdets tredje testkamp i år uden sejr.

SønderjyskE står foran et vigtigt forår, hvor holdet skal kæmpe en hård kamp for at slippe fri fra nedrykning. I det lys er det heldigt nok, at nedrykning ikke afgøres i januar måned.

Holdet har nu spillet tre kampe i 2020, og det har endnu til gode at vinde. Fredag mødte SønderjyskE Viborg FF fra 1. division, og det endte med 1-1. Målet stod midtstopperen Kees Luijckx for, da han efter 35 minutter følte et frispark direkte ind i målet.

Se scoringen her:

Op til målet fik Viborgs Nikko Boxall rødt kort for en nødbremse på Artem Dovbyk, men holdet satte en ny spiller ind, så det stadig var 11 mod 11 på banen.

SønderjyskE kunne dog ikke holde stand i anden halvleg. Efter 73 minutter headede Alassana Jatta Viborg på 1-1, og derefter blev der ikke scoret yderligere.

Dermed kan SønderjyskE altså notere tre kampe uden sejr. De to første mod AC Horsens og Kolding IF endte henholdsvis 1-1 og med et 1-0-nederlag. Holdet har dog masser af chancer endnu for at vinde, inden Superligaen begynder.

Første venter tre testkampe på træningslejren i Tyrkiet - mod Bohemians Prag, TSC Backa Topola og Shakhtar Donetsk - inden SønderjyskE møder Brøndby IF kort før forårspremieren.

Den premiere står mod Hobro IK den 16. februar.