• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Uafgjort mod 1. divisionshold: SønderjyskE har endnu ikke vundet i 2020

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tredje gang blev ikke lykkens gang for SønderjyskE, der fredag eftermiddag spillede 1-1 mod Viborg FF. Det var holdets tredje testkamp i år uden sejr.

Af Anders Dehn

SønderjyskE står foran et vigtigt forår, hvor holdet skal kæmpe en hård kamp for at slippe fri fra nedrykning. I det lys er det heldigt nok, at nedrykning ikke afgøres i januar måned.

Holdet har nu spillet tre kampe i 2020, og det har endnu til gode at vinde. Fredag mødte SønderjyskE Viborg FF fra 1. division, og det endte med 1-1. Målet stod midtstopperen Kees Luijckx for, da han efter 35 minutter følte et frispark direkte ind i målet.

Se scoringen her:

Læs også:Skidt nyt for SønderjyskE-spiller: Ude tre uger med brækket hånd


Op til målet fik Viborgs Nikko Boxall rødt kort for en nødbremse på Artem Dovbyk, men holdet satte en ny spiller ind, så det stadig var 11 mod 11 på banen.

SønderjyskE kunne dog ikke holde stand i anden halvleg. Efter 73 minutter headede Alassana Jatta Viborg på 1-1, og derefter blev der ikke scoret yderligere.

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Dermed kan SønderjyskE altså notere tre kampe uden sejr. De to første mod AC Horsens og Kolding IF endte henholdsvis 1-1 og med et 1-0-nederlag. Holdet har dog masser af chancer endnu for at vinde, inden Superligaen begynder.

Første venter tre testkampe på træningslejren i Tyrkiet - mod Bohemians Prag, TSC Backa Topola og Shakhtar Donetsk - inden SønderjyskE møder Brøndby IF kort før forårspremieren.

Den premiere står mod Hobro IK den 16. februar.

Læs også:Marco Rojas skifter for tredje gang til Melbourne Victory

Læs også:Irriteret SønderjyskE-boss: Tabanou kom ikke tilbage som aftalt

Læs også:Riddersholm hylder forlængende profil: Han har været flyvende

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.