Superliga

Skúlason: Det er liv eller død

Det er overlevelsen i Superligaen, der er på spil, når SønderjyskE i de næste to kampe møder Lyngby og Esbjerg.

Det er syv runder siden, at SønderjyskE sidst fik kunne synge sejrssang i omklædningsrunden. Det har sendt sønderjyderne ned under stregen på vej mod 1. division. Skal det undgås, så kræver det sejre i de næste to kampe.

- Vi skal bare slå Lyngby og Esbjerg, så ser det godt ud igen. For alle tre hold er det liv eller død. Det er jo seks point, vi spiller om i disse kampe, siger Olafúr Skúlason til tipsbladet.dk.

SønderjyskE har lige nu 30 point, men med kun et point op til FC Nordsjælland over stregen skulle man mene, at der ikke manglede mange point, før overlevelsen var i hus. Men der er den islandske anfører uenig.

- Vi skal jo starte med at vinde over Lyngby, men syv point er måske nok. Man ved det jo ikke, men 37 point for overlevelse er et godt bud, siger Skúlason.

SønderjyskE har haft problemer med at score på chancerne på det seneste, mener Skúlason, og han peger på, at et føringsmål ville gøre underværker.

- Vi har det godt, når vi kan stå lidt tilbage. Det er der, vi er stærkest. Så kan vi bruge vores omstillingsspil, som vi er rigtig dygtige til, siger Skúlason.