• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Slet ikke i tvivl: De går efter Gustav Isaksen

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tidligere skotsk fodboldspiller har stor tro på, at Rangers vil gå efter Gustav Isaksen.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Gustav Isaksen er FC Midtjyllands farligste offensive kort, og det har man også fundet ud af rundt omkring i fodboldeuropa.

U21-landsholdsspilleren har været flyvende for FC Midtjylland, hvilket allerede i januar kastede interesse af sig. Selv forventer Gustav Isaksen, at han skal sendes afsted til sommer.

Spørgsmålet er bare, hvor han skal hen? Den tidligere skotske fodboldspiller Tam McManus er ikke i tvivl. Han er overbevist om, at Rangers har et godt øje til danskeren.

- Jeg er helt sikker på, at Rangers vil have scouts overalt for at se en masse kamp. Jeg er sikker på, at hvis en ung spiller gør det godt i en mindre klub i Danmark, så vil Rangers gå efter ham, siger han til Ibrox News.

Gustav Isaksen gjorde særligt opmærksom på sig selv i løbet af efteråret, da han i 5-1-sejren over Lazio var her, der og alle vegne. Efterfølgende begyndte rygterne om et januarskifte at sprede sig som ringe i vandet.

Da transfervinduet åbnede op blev det også til konkrete bud i laget lige under 100 millioner kroner, hvilket ikke var nok til at få FC Midtjylland ud i at sige ja. Det har Claus Steinlein tidligere bekræftet.

Ledelsen i FC Midtjylland kan dog godt forvente, at der igen bliver travlt omkring Gustav Isaksen til sommer. Kantspilleren har i løbet af foråret været bedste mand på et svagt spillende FCM-hold.

Han åbnede forårssæsonen ved at score hattrick mod Viborg FF, inden han igen mod Silkeborg IF scorede to mål. En annulleret scoring i overtiden gjorde dog, at man missede top seks.

Nu venter på papiret svagere modstandere i nedrykningsspillet, hvor Gustav Isaksen har rig mulighed for at dominere og gøre sig yderligere attraktiv for Rangers eller andre interesserede klubber.

Gustav Isaksen har scoret 13 mål og assisteret tre gange i denne sæson, hvor han har optrådt 34 gange for FC Midtjylland. Kontrakten løber frem til 2025.