Superliga

Sønderjyske vandt i Esbjerg

Med et mål Quincy Antipas sikrede SønderjyskE sig en vigtig sejr i bundstriden.

Det var Esbjerg der begyndte kampen bedst, og efter otte minutter var Peter Nymann tæt på at give hjemmeholdet en drømmestart, da han efter en god soloaktion affyrrede et skud, som Coe i SønderjyskE-buret dog fik afværget.

Kampen indledning var generelt meget fysisk betonet, og begge satsede på dødbold situationer uden dog, at det for alvor blev farligt i nogen af enderne.

Esbjerg var tættest på at bryde dødvandet efter en halv time, da Braithwaite efter en gang klumpspil manglede det sidste for at få fart i bolden.

SønderjyskEs bedste forsøg fandt sted kort tid efter, da Antipas efter et par hurtige træk sendte en afslutning afsted mod kassen, men desværre for ham og SønderjyskE røg bolden en smule over mål.

Kort før pausen tog Antipas dog revanche, da han med endnu et langskud bragte SønderjyskE på sejrskurs.

Fra anden halvlegs start skulle Esbjerg forsøge at forvalte spilovertaget til mere åbne chancer, og efter 53 minutters spil sender Jeppe Mehl en afslutning afsted, men igen står Nathan Coe godt placeret.

Sønderjyske stod solidt nede bagi og satsede i stedet på kontrachancerne, og en afslutningsivrig Antipas fik i flere omgange trykket af fra distancen dog uden den samme præcision som i første halvleg.

Det lykkedes dog ikke for nogen af de to hold at score mere, og dermed er SønderjyskE nu otte point foran Esbjerg, der fortsat er under stregen.